Amorosa / Annabelle Hotel, 14,5/20
Πάφος, Σύγχρονη Κουζίνα
Το signature dining εστιατόριο του ξενοδοχείου Annabelle, χαρακτηρίζεται από τη δωρική κομψότητα της σάλας με τους ασπρόμαυρους καναπέδες ως κεντρικό διακοσμητικό στοιχείο και έχει ως φόντο τη θάλασσα και τους υπέροχους κήπους. Ο executive chef Lorant Brun, δημιουργεί μια ανάλαφρη σύγχρονη κουζίνα, με άριστες τεχνικές και ενδιαφέρουσες γευστικές εντάσεις. Το καλοκαίρι, το εστιατόριο λειτουργεί μπροστά στην πισίνα. Πολύ ενδιαφέρουσα wine list με μεγάλη γκάμα από ετικέτες του κυπριακού και του διεθνούς αμπελώνα.


Basiliko / Anassa Hotel, 14,5/20
Νέο Χωριό Πάφου, Πολυασιατική Κουζίνα
Η μακρά προϋπηρεσία του σεφ Ντέιβιντ Γκούντριτζ στη γαστρονομική σκηνή του Χονγκ Κονγκ, αποκαλύπτεται στην υποβλητική σάλα μοναστηριακής μυσταγωγίας του signature εστιατορίου του ξενοδοχείου «Anassa». Υψηλή τεχνική και περιπετειώδης διάθεση συνθέτουν την πανασιατική διαδρομή του μενού, που κινείται με άνεση τόσο στις αυστηρές γραμμές της ιαπωνικής σχολής όσο και σε πιο comfort δυτικότροπες δημιουργίες. Τολμηρές επιλογές και παιχνιδιάρικος πειραματισμός.

Epsilon Resto Bar, 14/20
Λεμεσός, Σύγχρονη Κουζίνα
Πάνω στη Μαρίνα της Λεμεσού με μίνιμαλ και ιδιαίτερα κομψό διακοσμητικό ύφος. Μπάρα σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Σύγχρονες γεύσεις με ασιατικές και μεσογειακές επιρροές. Καλή λίστα κρασιών και ενδιαφέροντα κοκτέιλ.

La Maison Fleurie Restaurant, 14/20
Λεμεσός, Γαλλική Κουζίνα
Αστικό περιβάλλον με αύρα γαλλικού επαρχιακού εστιατορίου σε ένα ενδιαφέρον σύνολο. Με περισσότερα από τριάντα και χρόνια παράδοση στα χέρια της ίδιας οικογένειας, το εστιατόριο υπηρετεί μία αστική κλασική κουζίνα με Γαλλική ταυτότητα που βασίζεται σε πολύ καλές πρώτες ύλες.

Le Frenchie Bistro, 14,5/20
Λεμεσός, Γαλλική Κουζίνα
Στην παλιά πόλη κοντά στο κάστρο ένα γνήσιο ατμοσφαιρικό Γαλλικό Bistrot που τιμά τη γαστρονομία της χώρας που εκπροσωπεί. Ο chef Nelson de la Rosa προτείνει πιάτα με γεύση και λεπτότητα αλλά και κρασιά από το Γαλλικό αμπελώνα διαλεγμένα με γνώση.

Limanaki Fish Restaurant /Amathus Beach Hotel, 14/20
Λεμεσός, Εστιατόριο για ψάρι
Στον κήπο του Amathus Hotel δίπλα στη θάλασσα το Λιμανάκι παρουσιάζει μια κουζίνα εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στο ψάρι. Εξαιρετική πρώτη ύλη αλλά και έμπειρη brigade η οποία διαχειρίζεται άψογα το τηγάνι και τη σχάρα ενώ ταυτόχρονα εκτελεί με δεξιότητα και πιο σύνθετα πιάτα με βάση το ψάρι και τα θαλασσινά.

Marbre Fusion Grill / Radisson Blu Hotel, 14/20
Λάρνακα, Εστιατόριο για Κρέας
Εντυπωσιακή ανοιχτή κουζίνα και ένα μενού που εστιάζει στα κρέατα υψηλής ποιότητας, στις κοπές και στους διαφορετικούς τρόπους ψησίματος. Την κουζίνα επιμελείται ο βραβευμένος στην Ελλάδα με Χρυσό Σκούφο σεφ Αλέξανδρος Τσιοτίνης. Στα συν είναι τα μαγειρευτά του πιάτα, όπως το παστίτσιο με σιγομαγειρεμένα μάγουλα και παραδοσιακά κυπριακά μακαρόνια.

Notios / Almyra Hotel, 14/20
Πάφος, Σύγχρονη Κουζίνα
Εστιατόριο στο ξενοδοχείο Almyra μπροστά στη θάλασσα, μέσα στους καταπράσινους κήπους. Σέρβις στη σκεπαστή βεράντα με μοντέρνο και ανάλαφρο sitting. Ένα τμήμα του εστιατορίου οριοθετείται με χαμηλό πάσο και επιπλώνεται με αναπαυτικούς καναπέδες και ρομαντικό φωτισμό το βράδυ. Ένα μεγάλο μέρος του καταλόγου αφιερώνεται στο new style sushi. Πολύ ενδιαφέροντα κυρίως πιάτα με fusion κοσμοπολίτικη διάθεση. Εξαιρετική wine list και προτάσεις για pairing. Από τα καλύτερα πιάτα του ο black cod με κρούστα κάσιους και το φιλέτο αρνιού με κρεμμύδι τουρσί, γλυκομπίζελα και κάρυ.

Ouranos / Annabelle Hotel, 14,5/20
Πάφος
Restaurant-Bar, Σύγχρονη Κουζίνα
Lounge Tapas Bar Restaurant στο rooftop, στον 5ο όροφο του ξενοδοχείου Annabelle, με λιτή διακόσμηση και απεριόριστη θέα στο λιμάνι της Πάφου και στο μεσαιωνικό Κάστρο. Το μενού κινείται στον άξονα της σύγχρονης κουζίνας με μια μεγάλη γκάμα από τάπας. Πολύ ενδιαφέρουσα λίστα αλκοόλ και κοκτέιλ.

Seasons Oriental / Four Seasons Hotel, 14/20
Λεμεσός, Καντονέζικη Κουζίνα
Μίνιμαλ διακοσμητικό ύφος, φίνες καντονέζικες γεύσεις, πιάτα που φρεσκάρουν την παράδοση με ένα σύγχρονο γευστικό τουίστ. Το κινέζικο εστιατόριο του Four Seasons είναι πολυτελές, κοσμοπολίτικο, με εξαιρετικό σέρβις και προσεγμένη wine list.

The Jolly Joker, 14/20
Λευκωσία
Restaurant-Bar, Σύγχρονη Ελληνική
Restaurant-Bar υπερπαραγωγή. Εντυπωσιακή μπάρα που δεσπόζει στον χώρο με πολύ καλά κοκτέιλ. Το μενού επιμελούνται οι βραβευμένοι Έλληνες σεφ Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος και Δημήτρης Δημητριάδης ενώ chef de cuisine είναι ο Αλέξανδρος Κάρλος. Το μενού υπηρετεί τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα. Ενδιαφέρουσα λίστα κρασιών.

The Lodge, 14,5/20
Πάφος, Εστιατόριο για Κρέας
Σάλα με διακόσμηση σε αποικιακούς τόνους που σε μεταφέρει στη Νότια Αφρική. Η κυρίως δράση βρίσκεται στη μερικώς σκεπασμένη και ατμοσφαιρικά φωτισμένη αυλή. Κύριος κορμός του μενού τα dry aged κρεατικά με υποδειγματική διαχείριση. Ο κατάλογος περιλαμβάνει επίσης εξαιρετικό χειροποίητο Boerewors, το τυπικό νοτιοαφρικάνικο λουκάνικο και ψάρι φρέσκο (εισαγωγής) από τη Νότια Αφρική. Wine list με μια γερή συλλογή από νοτιοαφρικάνικα κρασιά.