HELIOS / ANASSA HOTEL, 15/20
Σύγχρονη Κουζίνα, Νέο Χωριό Πάφου
Κομψή σάλα στο εσωτερικό, βεράντα με τραπέζια κάτω από τις ελιές, πιάτα με φινέτσα, υψηλή τεχνική και άριστες πρώτες ύλες ξεδιπλώνουν τις επιρροές του σεφ Ντέιβιντ Γκούντριτζ από την ευρωπαϊκή και ασιατική γαστρονομία, αναπτυγμένες σε γαλλική βάση, με low calorie φιλοσοφία και προσανατολισμό στην υψηλή διατροφική αξία. Ευρηματικές δημιουργίες με πολυεπίπεδα γευστικά βάθη στα πιάτα του.

THE GRILL ROOM / AMATHUS BEACH HOTEL, 15/20
Εστιατόριο για Κρέας, Λεμεσός
Το Grill Room του ξενοδοχείου Amathus φιλοξενείται σε ένα χώρο κομψό διακριτικά πολυτελή και ιδανικό για ένα δείπνο υψηλών προδιαγραφών. Το μενού είναι προσανατολισμένο στο κρέας με ένα μεγάλο ρεπερτόριο κοπών και προελεύσεων, με σωστές ωριμάνσεις που δίνουν πολύ καλά αποτελέσματα. Πολύ καλά πρώτα πιάτα μεταξύ των οποίων εξαιρετικό ταρτάρ. Εξαιρετική wine list που υπηρετείται αποτελεσματικά από οινοχόο με γνώσεις.

VIVALDI BY MAVROMMATIS /FOUR SEASONS HOTEL, 15/20
Σύγχρονη κουζίνα, Λεμεσός
Κοσμοπολίτικο εστιατόριο σύγχρονης κουζίνας με υπέρκομψη στην απλότητά της χειμωνιάτικη σάλα και βεράντα για να απολαμβάνεις το δείπνο τα βράδια του καλοκαιριού. Με επικεφαλής στην κουζίνα τον Ανδρέα Μαυρομμάτη (βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin για το εστιατόριο του στο Παρίσι) το Vivaldi προτείνει μια σύγχρονη κουζίνα με μεσογειακές αναφορές. Από τα καλύτερα πιάτα του Vivaldi η «Tuna carpaccio». Πολύ καλή η λίστα κρασιών και εξαιρετικό το σέρβις.