COR GASTRONOMY
Ένα όμορφο μικρό εστιατόριο στην περιοχή της Παρεκκλησιάς δημιούργησε ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο σεφ Χριστόδουλος Θεοφάνους μαζί με τον συνέταιρο και φίλο του, Γιώργο Χειμωνίδη. Η ατμόσφαιρα στην προφυλαγμένη βεράντα και στον εσωτερικό χώρο είναι boutique και προσωπική, αφήνοντας τον πρώτο λόγο στην ανοικτή κουζίνα με τις μεγάλες φωτιές όπου τα πάντα ετοιμάζονται μπροστά στα μάτια σου. Η γαστρονομική πρόταση του Θεοφάνους παντρεύει την κλασική γαλλική σχολή με ορισμένες ιαπωνικές πινελιές και είναι σύγχρονη, γεμάτη φαντασία, δημιουργικότητα και βαθιά νοστιμιά. Η λίστα κρασιών προσφέρει αρκετές επιλογές από τον εγχώριο και τον διεθνή αμπελώνα, χωρίς να λείπει μια καλή γκάμα σε κοκτέιλ και premiun spirits.
ΕΙΔΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗ
ΒΡΑΒΕΙΟ ONE TO WATCH