Η τελετή απονομής των Γαστρονομικών Βραβείων «Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2022», αποτέλεσε ένα λαμπερό γεγονός, στο οποίο έδωσαν το παρών τους προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής, των επιχειρήσεων, του πολιτισμού και φυσικά, οι βραβευμένοι.
Μasters of ceremony ήταν ο ηθοποιός Χάρης Αριστείδου και η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός Μαρίνα Φιλιππίδου-Θεοχάρους, ενώ επιστέγασμα της βραδιάς ήταν ένα υψηλού επιπέδου diner de gala με την υπογραφή του πολυβραβευμένου κορυφαίου σεφ, Έκτορα Μποτρίνι, σεφ-ιδιοκτήτη του «Etrusco», του καλύτερου εστιατορίου της Ελλάδας, και των «Botrini’s». Ο executive chef του Four Seasons Πανίκος Χατζηττοφής με την μπριγάδα του αποτέλεσαν ένα δυνατό γαστρονομικό team που σήκωσε στις πλάτες του όχι μόνο τις ανάγκες μιας τόσο απαιτητικής βραδιάς αλλά και τις υψηλές απαιτήσεις του guest chef. Στο τέλος του δείπνου όλοι οι προσκεκλημένοι αποθέωσαν τους δημιουργούς αυτής της συναρπαστικής γαστρονομικής εμπειρίας.
Αυτά είναι τα highlights της μεγάλης γαστρονομικής βραδιάς :